Vacatures

  Wij zijn snel aan het groeien en zijn dringend op zoek naar technisch personeel. Wij zoeken, timmermannen die elektra ook leuk vinden en elektriciens die timmerwerk ook leuk vinden. Wij zorgen ervoor dat je datgene bij leert, wat je nodig hebt. 

  Momenteel hebben wij de volgende vacature:


   

  Monteur

   

  Als monteur van Think Open werk je aan de leukste projecten en met de nieuwste technieken op het gebied van elektronisch hang- en sluitwerk. Je gaat dagelijks op pad om de mooiste producten te installeren bij onze klanten of de klanten van onze klanten. We werken veel samen met andere partners, en proberen je zo goed mogelijk op te leiden. Ook zorgen we ervoor dat je kennis up to date blijft.

  Werkgebied:
  Je begint de dag (meestal) vanuit Twello. Je komt door heel Nederland, maar we proberen jou altijd zoveel mogelijk in Gelderland en Overijssel in te zetten. 

  Wat bieden wij:
  Bij Think Open heb je een leuke werkomgeving, variërend en uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden de mogelijkheid te ontdekken waar jou kracht en passie liggen. Uiteraard bieden wij je een goed salaris en pensioen (bouw CAO) goede secundaire arbeidsvoorwaarden en op zijn tijd een feestje!

  Wat vragen wij: 

  • Je komt representatief over;
  • Je hebt ervaring met het werken met houtbewerking, het liefst van kozijnen, ramen en deuren of je hebt een achtergrond in de aluminium en kunststof geveltechniek, OF;
  • Je hebt ervaring in de electrotechniek en u heeft ervaring met timmerwerk;
  • Je bent bereid om te leren;
  • Je kunt een referentie overleggen;
  • Je hebt een rijbewijs.

  Soliciteren

  Stuur een korte motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je hier terecht, of bel met 0571-234567.

   

   

  door-handle-key-279810.jpg
  Think Open - Koppelstraat 17 - 7391AK Twello - info@think-open.nl - 0571-234567